Our thematics
Thèmes d'ouvrages proposés pas le Sureau
Cuisine par ingrédients
Cuisine par thème
Culture et régionalismes
Santé et bien-être
e-Book : Salads, I Love You
Béatrice Vigot-Lagandré
Oak-leaf lettuce, escarole, rocket, garden lettuce or lamb's
lettuce – without forgetting iceberg – salads go all out to attract
us! Popular from time immemorial, they grow staggered
throughout the seasons and can therefore be served all year (...)
Nombre de pages : 72
Format : 0 x 0 cm
ISBN : 978-2-911328-85-5
5.99 €
Format : 0 x 0 cm
ISBN : 978-2-911328-85-5
5.99 €
e-book : Shrimps how I love you...
Valérie Gaudant
Here is the latest addition in the "I love you" series!
Frozen or fresh, shrimp and prawns are excellent served as skewers,
an ideal and easy summer dish. They can also be sautéed in
garlic and flambéed in Cognac, Cynar or Anisette. They are (...)
Nombre de pages : 72
Format : 0 x 0 cm
ISBN : 978-2-911328-81-7
5.99 €
Format : 0 x 0 cm
ISBN : 978-2-911328-81-7
5.99 €
e-book : Soups, I Love You...
Olivier Gaudant Aude Mairey
Soups make up one of the oldest dishes in the world. What is
simpler than cooking vegetables, herbs, meat and fish in a liquid?
After having received the cold-shoulder treatment for several
years, they are popular again and have been so for the (...)
Nombre de pages : 72
Format : 0 x 0 cm
ISBN : 978-2-911328-86-2
5.99 €
Format : 0 x 0 cm
ISBN : 978-2-911328-86-2
5.99 €
e-book : Tomatoes, how I love you
Valérie Gaudant, Nathalie Gaudant Mireille Gayet
Just think of the distance the tomato has travelled since first
discovered in South America, probably Peru, before reaching our
tables!
Red, orange, yellow, even white, smooth or ribbed, round or long,
the Incas had already selected a number (...)
Nombre de pages : 72
Format : 0 x 0 cm
ISBN : 978-2-911328-77-0
5.99 €
Format : 0 x 0 cm
ISBN : 978-2-911328-77-0
5.99 €
E-book: Courgettes, je vous aime
Béatrice Vigot-Lagandré
Nombre de pages : 72
Format : 0 x 0 cm
ISBN : 978-2-911328-76-3
5.99 €
Format : 0 x 0 cm
ISBN : 978-2-911328-76-3
5.99 €
e-books : King and queen scallops, how I love you
Valérie Gaudant
King scallops come out of the most
prestigious chefs’ kitchens and make sensational entries. Here are
sixty-six ways to prepare this shellfish that has invaded fish
market stalls for the past several years. Marinated, in salads, pan
fried, in (...)
Nombre de pages : 72
Format : 0 x 0 cm
ISBN : 978-2-911328-80-0
5.99 €
Format : 0 x 0 cm
ISBN : 978-2-911328-80-0
5.99 €
e-books : Pasta I love you.....
Line De Smet Olivier Gaudant
Everyone is familiar with different types of pasta like
spaghetti, farfalle (bow-shaped noodles), spaetzle, ribbon noodles,
vermicelli, crozets, the Savoy speciality, angel hair pasta, etc,
which have fed, and continue to feed billions of (...)
Nombre de pages : 72
Format : 0 x 0 cm
ISBN : 978-2-911328-83-1
5.99 €
Format : 0 x 0 cm
ISBN : 978-2-911328-83-1
5.99 €
Ebook : 120 Recettes pour allergiques et intolérants au lait
Catherine Bourron-Normond Béatrice Vigot-Lagandré
Format : 0 x 0 cm
ISBN : 978-2-36402-102-0
7.99 €
ISBN : 978-2-36402-102-0
7.99 €
Ebook : 130 recettes sans gluten
Florence Bourquard
Nombre de pages : 80
Format : 0 x 0 cm
ISBN : 978-2-36402-130-3
5.99 €
Format : 0 x 0 cm
ISBN : 978-2-36402-130-3
5.99 €
Ebook : Agrumes, je vous aime
Béatrice Vigot-Lagandré
Format : 0 x 0 cm
ISBN : 978-2-36402-033-7
5.99 €
ISBN : 978-2-36402-033-7
5.99 €
eBook : Aubergines, je vous aime...
Béatrice Vigot-Lagandré
Format : 0 x 0 cm
ISBN : 978-2-36402-167-9
5.99 €
ISBN : 978-2-36402-167-9
5.99 €
Ebook : Epinards, je vous aime...
Béatrice Vigot-Lagandré
Nombre de pages : 72
Format : 0 x 0 cm
ISBN : 978-2-36402-038-2
5.99 €
Format : 0 x 0 cm
ISBN : 978-2-36402-038-2
5.99 €
eBook : Grand traité des cucurbitacées
Mireille Gayet
Format : 0 x 0 cm
ISBN : 978-2-36402-211-9
19.99 €
ISBN : 978-2-36402-211-9
19.99 €
Ebook : Grand traité des herbes aromatiques
Mireille Gayet
Format : 0 x 0 cm
ISBN : 978-2-36402-020-7
19.99 €
ISBN : 978-2-36402-020-7
19.99 €
Ebook : Grand traité des miels
Isabelle Avisse
Nombre de pages : 344
Format : 0 x 0 cm
ISBN : 978-2-36402-112-9
19.99 €
Format : 0 x 0 cm
ISBN : 978-2-36402-112-9
19.99 €
Ebook : Grand traité du café
Mireille Gayet
Nombre de pages : 212
Format : 0 x 0 cm
ISBN : 978-2-36402-115-0
19.99 €
Format : 0 x 0 cm
ISBN : 978-2-36402-115-0
19.99 €
eBook : L'Art d'être un hôte parfait
David Chenuet
Nombre de pages : 64
Format : 0 x 0 cm
ISBN : 978-2-36402-179-2
2.99 €
Format : 0 x 0 cm
ISBN : 978-2-36402-179-2
2.99 €
eBook : Légumes des terroirs
François Besancenot Daniel Vuillon
Nombre de pages : 264
Format : 0 x 0 cm
ISBN : 978-2-36702-205-8
13.99 €
Format : 0 x 0 cm
ISBN : 978-2-36702-205-8
13.99 €
eBook : Légumes secs, je vous aime…
Béatrice Vigot-Lagandré
Format : 0 x 0 cm
ISBN : 978-2-36402-170-9
5.99 €
ISBN : 978-2-36402-170-9
5.99 €
Ebook : Petit traité de l'art de couper le fromage
Marco Parenti
Nombre de pages : 80
Format : 0 x 0 cm
ISBN : 978-2-36402-125-9
7.99 €
Format : 0 x 0 cm
ISBN : 978-2-36402-125-9
7.99 €
eBook : Petit traité de la choucroute
Martin Fache Pierre-Brice Lebrun
Format : 0 x 0 cm
ISBN : 978-2-36402-119-8
9.99 €
ISBN : 978-2-36402-119-8
9.99 €
eBook : Petit traité de la noix
Alexandre de Lanoix
Format : 0 x 0 cm
ISBN : 978-2-36402-176-1
9.99 €
ISBN : 978-2-36402-176-1
9.99 €
eBook : Petit traité de la pizza
Valérie Gaudant Olivier Gaudant
Format : 0 x 0 cm
ISBN : 978-2-36402-192-1
11.99 €
ISBN : 978-2-36402-192-1
11.99 €
Ebook : Petit traité de la pomme de terre et de la frite
Pierre-Brice Lebrun
Nombre de pages : 360
Format : 0 x 0 cm
ISBN : 978-2-36402-016-0
14.90 €
Format : 0 x 0 cm
ISBN : 978-2-36402-016-0
14.90 €
eBook : Petit traité des petits-farcis
Mireille Gayet
Format : 0 x 0 cm
ISBN : 978-2-36402-189-1
12.99 €
ISBN : 978-2-36402-189-1
12.99 €
eBook : Petit traité du camembert
Pierre-Brice Lebrun
Nombre de pages : 112
Format : 0 x 0 cm
ISBN : 978-2-36402-140-2
9.99 €
Format : 0 x 0 cm
ISBN : 978-2-36402-140-2
9.99 €
eBook : Petit traité du cognac
Françoise Barbin-Lécrevisse
Format : 0 x 0 cm
ISBN : 978-2-36402-208-9
9.99 €
ISBN : 978-2-36402-208-9
9.99 €
eBook : Petit traité du cognac
Françoise Barbin-Lécrevisse
Format : 0 x 0 cm
ISBN : 978-2-36402-209-6
9.99 €
ISBN : 978-2-36402-209-6
9.99 €
eBook : Petit traité du pain d'épice
Mireille Gayet
Format : 0 x 0 cm
ISBN : 978-2-36402-158-7
13.99 €
ISBN : 978-2-36402-158-7
13.99 €
Ebook : Petit traité du yaourt
Mireille Gayet
Nombre de pages : 128
Format : 0 x 0 cm
ISBN : 978-2-36402-106-8
11.99 €
Format : 0 x 0 cm
ISBN : 978-2-36402-106-8
11.99 €