Our thematics

Filtrer cette liste

e-Book : Little treatise on whole wheat flour e-Book : Little treatise on whole wheat flour Martine Agrech Flour has undeniably played a major role in the history of humanity, through its most common use: bread, the very symbol of man's food.  But from where did the first wheat seeds come?  How did we know to grind them up?  And how did we end up (...) Nombre de pages : 112
Format : 0 x 0 cm
ISBN : 978-2-911328-93-0
8.49 €
e-book : Poivrons, je vous aime... e-book : Poivrons, je vous aime... Béatrice Vigot-Lagandré Légume emblématique de la cuisine méditerranéenne, le poivron est également le produit de l’été par excellence. On le connaît en salade, grillé ou bien évidemment dans la célèbre ratatouille, mais beaucoup d’autres apprêts lui conviennent. (...) Nombre de pages : 72
Format : 0 x 0 cm
ISBN : 978-2-911328-78-7
5.99 €
e-book : Rice, how I love you… e-book : Rice, how I love you… Olivier Gaudant Aude Mairey Since the beginning of civilization, rice, like wheat, has been one of the most eaten cereals in the world. Of course it is a staple in South-east Asia and a part of India, but it is also extensively used throughout the rest of the world and in (...) Nombre de pages : 72
Format : 0 x 0 cm
ISBN : 978-2-911328-84-8
5.99 €
e-book : Tomatoes, how I love you… e-book : Tomatoes, how I love you… Valérie Gaudant, Nathalie Gaudant Mireille Gayet Just think of the distance the tomato has travelled since first discovered in South America, probably Peru, before reaching our tables! Red, orange, yellow, even white, smooth or ribbed, round or long, the Incas had already selected a number (...) Nombre de pages : 72
Format : 0 x 0 cm
ISBN : 978-2-911328-77-0
5.99 €
E-book: Courgettes, je vous aime E-book: Courgettes, je vous aime Béatrice Vigot-Lagandré Nombre de pages : 72
Format : 0 x 0 cm
ISBN : 978-2-911328-76-3
5.99 €
e-books : King and queen scallops, how I love you… e-books : King and queen scallops, how I love you… Valérie Gaudant King scallops come out of the most prestigious chefs’ kitchens and make sensational entries. Here are sixty-six ways to prepare this shellfish that has invaded fish market stalls for the past several years. Marinated, in salads, pan fried, in (...) Nombre de pages : 72
Format : 0 x 0 cm
ISBN : 978-2-911328-80-0
5.99 €
e-books : Pasta I love you..... e-books : Pasta I love you..... Line De Smet Olivier Gaudant Everyone is familiar with different types of pasta like spaghetti, farfalle (bow-shaped noodles), spaetzle, ribbon noodles, vermicelli, crozets, the Savoy speciality, angel hair pasta, etc, which have fed, and continue to feed billions of (...) Nombre de pages : 72
Format : 0 x 0 cm
ISBN : 978-2-911328-83-1
5.99 €
Ebook : 120 Recettes pour allergiques et intolérants au lait Ebook : 120 Recettes pour allergiques et intolérants au lait Catherine Bourron-Normond Béatrice Vigot-Lagandré Format : 0 x 0 cm
ISBN : 978-2-36402-102-0
7.99 €
Ebook : 130 recettes sans gluten Ebook : 130 recettes sans gluten Florence Bourquard Nombre de pages : 80
Format : 0 x 0 cm
ISBN : 978-2-36402-130-3
5.99 €
Ebook : Agrumes, je vous aime Ebook : Agrumes, je vous aime Béatrice Vigot-Lagandré Format : 0 x 0 cm
ISBN : 978-2-36402-033-7
5.99 €
eBook : Aubergines, je vous aime... eBook : Aubergines, je vous aime... Béatrice Vigot-Lagandré Format : 0 x 0 cm
ISBN : 978-2-36402-167-9
5.99 €
eBook :The encyclopedia of fruit eBook :The encyclopedia of fruit Daniel Babo In the common pharmacopoeia, fruits hold a major place for the wellbeing that they provide. Today, their qualities are recognized, developed by the pharmaceutical, cosmetic and veterinarian industries. Exotic fruit from all over the world has (...) Format : 0 x 0 cm
ISBN : 978-2-911328-98-5
9.99 €
Ebook : Epinards, je vous aime... Ebook : Epinards, je vous aime... Béatrice Vigot-Lagandré Nombre de pages : 72
Format : 0 x 0 cm
ISBN : 978-2-36402-038-2
5.99 €
Ebook : Grand traité des céréales Ebook : Grand traité des céréales Mireille Gayet Format : 0 x 0 cm
ISBN : 978-2-36402-136-5
19.99 €
eBook : Grand traité des cucurbitacées eBook : Grand traité des cucurbitacées Mireille Gayet Format : 0 x 0 cm
ISBN : 978-2-36402-211-9
19.99 €
Ebook : Grand traité des herbes aromatiques Ebook : Grand traité des herbes aromatiques Mireille Gayet Format : 0 x 0 cm
ISBN : 978-2-36402-020-7
19.99 €
Ebook : Grand traité des miels Ebook : Grand traité des miels Isabelle Avisse Nombre de pages : 344
Format : 0 x 0 cm
ISBN : 978-2-36402-112-9
19.99 €
Ebook : Grand traité du café Ebook : Grand traité du café Mireille Gayet Nombre de pages : 212
Format : 0 x 0 cm
ISBN : 978-2-36402-115-0
19.99 €
Ebook : Huîtres, je vous aime Ebook : Huîtres, je vous aime   Format : 0 x 0 cm
ISBN : 978-2-36402-090-0
5.99 €
eBook : The forester soul eBook : The forester soul Jean Laugier The more time we spend in forests, the more we are able to escape from the mental prison created by the received ideas and education’s often narrow teachings. Deforestation, rural exodus, dealing with traditional communities, naturalism, (...) Nombre de pages : 208
Format : 0 x 0 cm
ISBN : 978-2-911328-95-4
9.99 €
eBook : L'Art d'être un hôte parfait eBook : L'Art d'être un hôte parfait David Chenuet Nombre de pages : 64
Format : 0 x 0 cm
ISBN : 978-2-36402-179-2
2.99 €
Ebook : L'horreur du vide Ebook : L'horreur du vide Roger Lamouline Format : 0 x 0 cm
ISBN : 978-2-36402-104-4
8.99 €
eBook : Légumes des terroirs eBook : Légumes des terroirs François Besancenot Daniel Vuillon Nombre de pages : 264
Format : 0 x 0 cm
ISBN : 978-2-36702-205-8
13.99 €
eBook : Légumes secs, je vous aime… eBook : Légumes secs, je vous aime… Béatrice Vigot-Lagandré Format : 0 x 0 cm
ISBN : 978-2-36402-170-9
5.99 €
Ebook : Petit traité de l'art de couper le fromage Ebook : Petit traité de l'art de couper le fromage Marco Parenti Nombre de pages : 80
Format : 0 x 0 cm
ISBN : 978-2-36402-125-9
7.99 €
eBook : Petit traité de la choucroute eBook : Petit traité de la choucroute Martin Fache Pierre-Brice Lebrun Format : 0 x 0 cm
ISBN : 978-2-36402-119-8
9.99 €
eBook : Petit traité de la morue eBook : Petit traité de la morue Bruno Bertheuil Format : 0 x 0 cm
ISBN : 978-2-36702-202-7
9.99 €
eBook : Petit traité de la noix eBook : Petit traité de la noix Alexandre de Lanoix Format : 0 x 0 cm
ISBN : 978-2-36402-176-1
9.99 €
eBook : Petit traité de la pizza eBook : Petit traité de la pizza Valérie Gaudant Olivier Gaudant Format : 0 x 0 cm
ISBN : 978-2-36402-192-1
11.99 €
Ebook : Petit traité de la pomme de terre et de la frite Ebook : Petit traité de la pomme de terre et de la frite Pierre-Brice Lebrun Nombre de pages : 360
Format : 0 x 0 cm
ISBN : 978-2-36402-016-0
14.90 €
eBook : Petit traité de la soupe eBook : Petit traité de la soupe   Format : 0 x 0 cm
ISBN : 978-2-36402-217-1
11.99 €
eBook : Petit traité des petits-farcis eBook : Petit traité des petits-farcis Mireille Gayet Format : 0 x 0 cm
ISBN : 978-2-36402-189-1
12.99 €
eBook : Petit traité du camembert eBook : Petit traité du camembert Pierre-Brice Lebrun Nombre de pages : 112
Format : 0 x 0 cm
ISBN : 978-2-36402-140-2
9.99 €
eBook : Petit traité du canard eBook : Petit traité du canard Bruno Bertheuil Format : 0 x 0 cm
ISBN : 978-2-36402-198-3
7.99 €
eBook : Petit traité du cognac eBook : Petit traité du cognac Françoise Barbin-Lécrevisse Format : 0 x 0 cm
ISBN : 978-2-36402-208-9
9.99 €
eBook : Petit traité du cognac eBook : Petit traité du cognac Françoise Barbin-Lécrevisse Format : 0 x 0 cm
ISBN : 978-2-36402-209-6
9.99 €
eBook : Petit traité du pain d'épice eBook : Petit traité du pain d'épice Mireille Gayet Format : 0 x 0 cm
ISBN : 978-2-36402-158-7
13.99 €
eBook : Petit traité du pâté eBook : Petit traité du pâté Marie-France Bertaud Format : 0 x 0 cm
ISBN : 978-2-36402-183-9
8.99 €
eBook : Petit traité du raisin eBook : Petit traité du raisin Patricia Rolland Format : 0 x 0 cm
ISBN : 978-2-36402-214-0
11.99 €
Ebook : Petit traité du yaourt Ebook : Petit traité du yaourt Mireille Gayet Nombre de pages : 128
Format : 0 x 0 cm
ISBN : 978-2-36402-106-8
11.99 €