mkhjJean-Pierre Durand Jean-François Froger
Format : 0 x 0 cm ISBN : 978-2-36403-084-8 19.99 €
Moris Fuller bentonOlivier Chariau
Nombre de pages : 120 Format : 21 x 29 cm ISBN : 978-2-36765-013-5 26.00 €
Moules, je vous aime ... même sans la friteMireille Gayet
Il y a deux façons de manger des moules, l'ambiance « bistrot », où l'on se lèche les doigts, et les recettes plus raffinées pour lesquelles les coquilles ont été retirées. Les deux ont leur charme et c'est ce que veut modestement présenter (...)
Nombre de pages : 72 Format : 22 x 14 cm ISBN : 978-2-36402-042-9 5.99 €
Mountain Bikes : Gaining speedForeword by Julien Absalon, Olympic mountain bike champion, many-time world and French mountain bike champion
(Excerpt from the foreword) Training cross-country riders is complex, and requires taking physical, technical, psychological, (...)
Nombre de pages : 432 Format : 17 x 24cm cm ISBN : 978-2-915418-24-8 27.00 €
MshamshanaPierre Perrier de l'académie des sciencesThe author is a head in industrial research today. He is a member of the Applications Committee and a correspondent of the Academy of Sciences. For the past fifteen years he has dedicated himself to uncovering the evangelical instruction of (...)
Nombre de pages : 220 Format : 1 vol. 12,5/21 cm ISBN : 978-2-907653-03-9 14.48 €
Mushrooms, how I love you...Béatrice Vigot-LagandréTo be published on October 5th
Eaten and appreciated since antiquity, mushrooms are highly regarded in our gastronomic heritage. Whether cultivated or forest-grown mushrooms are associated with odours and flavours of the woods and walks in the (...)
Nombre de pages : 72 Format : 14 x 22 cm ISBN : 978-2-911328-27-5 10.00 €
Mussels, how I love you... even without friesMireille GayetThere are two ways of eating mussels: the "bistro" way, which entitles you to eat with your fingers, or the more formal and refined way, where the shells are removed beforehand. Both have their charm, which is what this book is all about. (...)
Nombre de pages : 72 Format : 14 x 22 cm ISBN : 978-2-911328-15-2 10.00 €
My moon bodyPhilippe CoupeyThroughout the summer of 1981, one year before his death, Zen
Master Taisen Deshimaru, the modern-day Bodhidharma, translated and
commented on forty-seven Eiheikoroku poems by Master Dogen.
These Chinese-inspired poems mark the brilliant birth (...)
Nombre de pages : 240 Format : 0 x 0 cm ISBN : 978-2-915418-71-2 9.99 €
My moon bodyPhilippe CoupeyThroughout the summer of 1981, one year before his death, Zen Master Taisen Deshimaru, the modern-day Bodhidharma, translated and commented on forty-seven Eiheikoroku poems by Master Dogen. These Chinese-inspired poems mark the brilliant birth (...)
Nombre de pages : 240 Format : 14x22 cm cm ISBN : 978-2-915418-18-7 19.00 €
Nager en apnéeLuc Collard
Nombre de pages : 128 Format : 14 x 21 cm ISBN : 978-2-36403-190-6 14.90 €
Neurons, words and pixelsThis is the latest work (May 1999) of the author, well known to readers for his works on legibility, speed reading, linguistics, etc. In a few decades, techniques for conserving and transmitting languages have radically changed: typesetting (...)
Nombre de pages : 240 pages Format : 22 x 22 cm cm ISBN : 978-2-911220-04-3 18.30 €
Noms de lieux de l'espace françaisPierre Gastal
Nombre de pages : 448 Format : 17 x 24 cm ISBN : 978-2-36403-174-6 29.90 €
Nos racines celtiquesPierre Gastal
Nombre de pages : 320 Format : 17 x 24 cm ISBN : 978-2-36403-061-9 24.50 €
Notre PèreJoël Sprung
Nombre de pages : 96 ISBN : 978-2-914338-72-1 9.50 €
OEufs, je vous aime...Béatrice Vigot-Lagandré
Nombre de pages : 72 Format : 14 x 22 cm ISBN : 978-2-36402-121-1 10.00 €
OstéopathieJean Marchandise Anne-Paule Marchandise
Nombre de pages : 128 Format : 17 x 24 cm ISBN : 978-2-36403-100-5 27.50 €
Overweight and obesity,Today, overweight and obesity are linked to a real health disaster and those concerned, stigmatized by their appearances, often fall prey to vendors of illusions.
In a context of excessive media coverage and advertising, Renaud Roussel has (...)
Nombre de pages : 256 Format : 17 x 24 cm ISBN : 978-2-915418-33-0 19.00 €
Oysters, how I love you Oysters have always been eaten raw. However, being able to eat a fresh product of excellent quality at any time used to be a luxury reserved for only those lucky enough to live on the coast. So we got in the habit of eating them cooked. It is (...)
Nombre de pages : 72 Format : 14 x 22 cm ISBN : 978-2-911328-23-7 10.00 €
Papyrus
One of the most remarkable inventions of ancient Egypt was making a
"paper" from the papyrus plant.
Early as 3000
BC,
sheets and rolls of papyrus provided a writing surface ideal
for copying text by using reeds dipped in
pigments based on (...)
Nombre de pages : 132 Format : 16 x 23 cm cm ISBN : 978-2-911220-31-9 20.00 €
Papyrus
L'une des inventions les plus remarquables de l'ancienne Égypte fut la fabrication d'un « papier » à partir de la plante de papyrus.
Dès 3000 av. J.-C., des feuillets et des rouleaux en papyrus fournirent une surface d'écriture idéale pour (...)
Nombre de pages : 132 Format : 23 x 16 cm ISBN : 978-2-911220-56-2 12.99 €
Pascal DuquenneGilbert Serres Huguette Vandeput
Nombre de pages : 224 Format : 0 x 0 cm ISBN : 978-2-36403-186-9 15.00 €
Pasta I love you.....Line De Smet Olivier GaudantEveryone is familiar with different types of pasta like spaghetti, farfalle (bow-shaped noodles), spaetzle, ribbon noodles, vermicelli, crozets, the Savoy speciality, angel hair pasta, etc, which have fed, and continue to feed billions of (...)
Nombre de pages : 72 Format : 14 x 22 cm cm ISBN : 978-2-911328-43-5 10.00 €
Patrimoine vivant de la Méditerranée
Nombre de pages : 160 Format : 24 x 24 cm ISBN : 978-2-36403-012-1 39.50 €
Petit traité de l'aspergeMartin Fache Pierre-Brice Lebrun
Nombre de pages : 176 Format : 14 x 22 cm ISBN : 978-2-36402-219-5 19.50 €
Petit traité de l'huile d'oliveMartine Agrech
Environ 600 ans av. J.-C., l'olivier fait son apparition dans la région de Marseille et deviendra rapidement le symbole de toute une civilisation.
Quelle est l'évolution de l'olivier depuis son implantation dans les pays de la (...)
Nombre de pages : 112 Format : 22 x 14 cm ISBN : 978-2-36402-005-4 10.99 €
12sept.Petit traité de l'omelette - nouvelle éditionBéatrice Vigot-Lagandré
Nombre de pages : 96 Format : 14 x 22 cm ISBN : 978-2-36402-222-5 Paraitra le 09/12/25 Dispo en souscription 9.00 € 15.00 €
Petit traité de la choucrouteMartin Fache Pierre-Brice Lebrun
Nombre de pages : 160 Format : 14 x 22 cm ISBN : 978-2-36402-200-3 14.90 €
Petit traité de la confitureMireille Gayet
Nombre de pages : 128 Format : 14 x 22 cm ISBN : 978-2-36402-152-5 14.50 €
Petit traité de la confiture (nouvelle édition)Mireille Gayet
Nombre de pages : 128 Format : 0 x 0 cm ISBN : 978-2-36402-153-2 8.49 €
Petit traité de la morueBruno Bertheuil
Difficile de savoir qui furent les premiers à transformer le cabillaud. Sans doute les Vikings, qui allaient le pêcher dans la mer du Nord. Il y a plus d’un millénaire, ils faisaient déjà sécher le cabillaud au soleil et au vent du Nord (...)
Nombre de pages : 128 Format : 14 x 22 cm ISBN : 978-2-36402-201-0 15.00 €
Petit traité de la noixAlexandre de Lanoix
Nombre de pages : 160 Format : 14 x 22 cm ISBN : 978-2-36402-187-7 14.90 €
Petit traité de la pizzaValérie Gaudant Olivier Gaudant
Nombre de pages : 160 Format : 14 x 22 cm ISBN : 978-2-36402-191-4 18.00 €
Petit traité de la sardineMireille Gayet
Nombre de pages : 128 Format : 14 x 22 cm ISBN : 978-2-36402-108-2 17.50 €
Petit traité de la soupeMarie-France Bertaud
Nombre de pages : 128 Format : 14 x 22 cm ISBN : 978-2-36402-216-4 16.50 €
Petit traité de la tomateMireille Gayet
Nombre de pages : 160 Format : 14 x 22 cm ISBN : 978-2-36402-163-1 14.90 €
Petit traité de la tomate (version ePub)Mireille Gayet
La tomate est un univers riche de plus de 12 000 variétés, d’un nombre incalculable de recettes et d’une histoire beaucoup plus complexe qu’on ne le pense généralement : originaire d’Amérique du Sud, la tomate s’est fait désirer avant de (...)
Format : 0 x 0 cm ISBN : 978-2-36402-165-5 9.99 €
Petit traité des farcis-en-pâteMireille Gayet
Nombre de pages : 224 Format : 14 x 22 cm ISBN : 978-2-36402-188-4 19.00 €
Petit traité des saucesOlivier Gaudant
Si ce Petit traité des sauces aborde essentiellement les sauces en France, ce choix n'est pas innocent. En effet, ce pays a longtemps conservé, tout comme les autres royaumes d'Europe, l'héritage latin de son Antiquité. Plus tard, au xviie (...)
Nombre de pages : 112 Format : 22 x 14 cm ISBN : 978-2-36402-004-7 10.99 €
Petit traité du camembertPierre-Brice Lebrun
Nombre de pages : 112 Format : 14 x 22 cm ISBN : 978-2-36402-139-6 14.50 €
Petit traité du canardBruno Bertheuil
Nombre de pages : 96 Format : 14 x 22 cm ISBN : 978-2-36402-197-6 12.00 €