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Méthode d'arts internes Méthode d'arts internes Alain Jacopino Les arts internes suscitent de nombreuses interrogations : sujets à fantasmes pour certains, complètement rejetés par d’autres, ils ont une histoire plusieurs fois millénaire dans laquelle l’auteur a trouvé une réelle voie de développement. (...) Nombre de pages : 192
Format : 14 x 22 cm
ISBN : 978-2-36403-228-6
17.00 €
Printing and page layout Printing and page layout   This is the complement of the Basic Typography Manual and, like it, an educational tool. It is written for people who must produce leaflets, brochures, newsletters or even books and who have not yet mastered the necessary layout skills. (...) Nombre de pages : 160 pages 2 couleurs
Format : 16 x 23 cm cm
ISBN : 978-2-911220-01-2
30.50 €
Miyamoto Musashi - nouvelle édition Miyamoto Musashi - nouvelle édition Kenji Tokitsu La vie aventureuse de Miyamoto Musashi a inévitablement fait de celui-ci une figure mythique de la culture japonaise. Célèbre pour ses combats, maître dans l'art du sabre, ce guerrier était aussi calligraphe, peintre, sculpteur, et auteur (...) Nombre de pages : 412
ISBN : 978-2-36403-222-4
39.00 €
Miyamoto Musashi - nouvelle édition Miyamoto Musashi - nouvelle édition Kenji Tokitsu Nombre de pages : 412
Format : 0 x 0 cm
ISBN : 978-2-36403-223-1
19.99 €
mkhj mkhj Jean-Pierre Durand Jean-François Froger Format : 0 x 0 cm
ISBN : 978-2-36403-084-8
19.99 €
My moon body My moon body Philippe Coupey Throughout the summer of 1981, one year before his death, Zen Master Taisen Deshimaru, the modern-day Bodhidharma, translated and commented on forty-seven Eiheikoroku poems by Master Dogen.  These Chinese-inspired poems mark the brilliant birth (...) Nombre de pages : 240
Format : 0 x 0 cm
ISBN : 978-2-915418-71-2
9.99 €
Moris Fuller benton Moris Fuller benton Olivier Chariau Nombre de pages : 120
Format : 21 x 29 cm
ISBN : 978-2-36765-013-5
26.00 €
Moules, je vous aime ... même sans la frite Moules, je vous aime ... même sans la frite Mireille Gayet Il y a deux façons de manger des moules, l'ambiance « bistrot », où l'on se lèche les doigts, et les recettes plus raffinées pour lesquelles les coquilles ont été retirées. Les deux ont leur charme et c'est ce que veut modestement présenter (...) Nombre de pages : 72
Format : 22 x 14 cm
ISBN : 978-2-36402-042-9
5.99 €
Mussels, how I love you... even without fries Mussels, how I love you... even without fries Mireille Gayet There are two ways of eating mussels: the "bistro" way, which entitles you to eat with your fingers, or the more formal and refined way, where the shells are removed beforehand. Both have their charm, which is what this book is all about. (...) Nombre de pages : 72
Format : 14 x 22 cm
ISBN : 978-2-911328-15-2
10.00 €
Mshamshana Mshamshana Pierre Perrier de l'académie des sciences The author is a head in industrial research today. He is a member of the Applications Committee and a correspondent of the Academy of Sciences. For the past fifteen years he has dedicated himself to uncovering the evangelical instruction of (...) Nombre de pages : 220
Format : 1 vol. 12,5/21 cm
ISBN : 978-2-907653-03-9
14.48 €
Nager en apnée Nager en apnée Luc Collard Nombre de pages : 128
Format : 14 x 21 cm
ISBN : 978-2-36403-190-6
14.90 €
Noms de lieux de l'espace français Noms de lieux de l'espace français Pierre Gastal Nombre de pages : 448
Format : 17 x 24 cm
ISBN : 978-2-36403-174-6
29.90 €
Nos racines celtiques Nos racines celtiques Pierre Gastal Nombre de pages : 320
Format : 17 x 24 cm
ISBN : 978-2-36403-061-9
24.50 €
Notre Père Notre Père Joël Sprung Nombre de pages : 96
ISBN : 978-2-914338-72-1
9.50 €
Manual of Chinese Medicine applied to Obstetrics and Gynaecology Manual of Chinese Medicine applied to Obstetrics and Gynaecology Dr. Yu Jin One of the most passionate developments of modern Chinese medicine is that of confronting traditional knowledge with modern biomedicine.Shanghai is the melting pot of this major and stimulating research, where Doctor Yu Jin, one of its most (...) Nombre de pages : 192
Format : 1 vol. 17/24 cm
ISBN : 978-2-907653-61-9
24.39 €
OEufs, je vous aime... OEufs, je vous aime... Béatrice Vigot-Lagandré Nombre de pages : 72
Format : 14 x 22 cm
ISBN : 978-2-36402-121-1
10.00 €
Ostéopathie Ostéopathie Jean Marchandise Anne-Paule Marchandise Nombre de pages : 128
Format : 17 x 24 cm
ISBN : 978-2-36403-100-5
27.50 €
Papyrus Papyrus   One of the most remarkable inventions of ancient Egypt was making a "paper" from the papyrus plant. Early as 3000 BC, sheets and rolls of papyrus provided a writing surface ideal for copying text by using reeds dipped in pigments based on (...) Nombre de pages : 132
Format : 16 x 23 cm cm
ISBN : 978-2-911220-31-9
20.00 €
Papyrus Papyrus   L'une des inventions les plus remarquables de l'ancienne Égypte fut la fabrication d'un « papier » à partir de la plante de papyrus. Dès 3000 av. J.-C., des feuillets et des rouleaux en papyrus fournirent une surface d'écriture idéale pour (...) Nombre de pages : 132
Format : 23 x 16 cm
ISBN : 978-2-911220-56-2
12.99 €
Pascal Duquenne Pascal Duquenne Gilbert Serres Huguette Vandeput Nombre de pages : 224
Format : 0 x 0 cm
ISBN : 978-2-36403-186-9
15.00 €
Pasta I love you..... Pasta I love you..... Line De Smet Olivier Gaudant Everyone is familiar with different types of pasta like spaghetti, farfalle (bow-shaped noodles), spaetzle, ribbon noodles, vermicelli, crozets, the Savoy speciality, angel hair pasta, etc, which have fed, and continue to feed billions of (...) Nombre de pages : 72
Format : 14 x 22 cm cm
ISBN : 978-2-911328-43-5
10.00 €
Patrimoine vivant de la Méditerranée Patrimoine vivant de la Méditerranée   Nombre de pages : 160
Format : 24 x 24 cm
ISBN : 978-2-36403-012-1
39.50 €
Skin of the soul Skin of the soul Fr. François-Noël Deman Poetry, captures the instant, living time. To write each poem as if it were the last, each poem is the last, the one that binds all life, all love, and all love of God. It is a gift. Truly so. Poetry only says what it has to say. Nombre de pages : 98
ISBN : 978-2-914338-01-1
11.00 €
Little Treatise on Pasta Little Treatise on Pasta Pierre-Brice Lebrun Pierre-Brice Lebrun mercilessly interrogates legends that surround macaroni, cannelloni, farfalle, and other lasagna.  Did Marco Polo really bring these from China? Did the Italians invent tomato sauce? Is there really a magic tree in the town (...) Nombre de pages : 112
Format : 14 x 22 cm cm
ISBN : 978-2-911328-58-9
14.50 €
Little treatise on Meatballs Little treatise on Meatballs Pierre-Brice Lebrun With this Little Treatise on Meatballs, Pierre-Brice Lebrun brilliantly remedies the lack of meatball cookbooks: here is a book of history and of stories. Remarkably documented, it combines gastronomical riches and humor.  In all, there are no (...) Nombre de pages : 128
Format : 14 x 22 cm cm
ISBN : 978-2-911328-45-9
17.00 €
Little treatise on sauces Little treatise on sauces Olivier Gaudant Expressions that refer to sauces are so numerous that they attest to just how important these are in the culinary art. Giving dishes their final note, sauces are indeed the quintessence, but their history cannot be summed up by a list of (...) Nombre de pages : 112
ISBN : 978-2-911328-59-6
17.00 €
Little Treatise on Olive Oil Little Treatise on Olive Oil Martine Agrech The olive tree made its appearance in the Marseilles area about 600 years B.C., only to quickly become the symbol of an entire civilization.  How has the olive tree evolved from its implantation in the Mediterranean countries to today? What are (...) Nombre de pages : 112
ISBN : 978-2-911328-67-1
17.00 €
Little treatise on communication Little treatise on communication Jean Cloutier This work is the first in a new collection co-published with the Editions Carte Blanche, in Montreal (Quebec). This educational collection is centred around the Internet and multimedia. It complements our educational works dealing with (...) Nombre de pages : 204 pages
Format : 15 x 21 cm cm
ISBN : 978-2-911220-07-4
23.00 €
Petit traité de l'asperge Petit traité de l'asperge Martin Fache Pierre-Brice Lebrun Nombre de pages : 176
Format : 14 x 22 cm
ISBN : 978-2-36402-219-5
19.50 €
Petit traité de l'huile d'olive Petit traité de l'huile d'olive Martine Agrech Environ 600 ans av. J.-C., l'olivier fait son apparition dans la région de Marseille et deviendra rapidement le symbole de toute une civilisation. Quelle est l'évolution de l'olivier depuis son implantation dans les pays de la (...) Nombre de pages : 112
Format : 22 x 14 cm
ISBN : 978-2-36402-005-4
10.99 €
Little treatise on the omelette Little treatise on the omelette Béatrice Vigot-Lagandré Truly, a complete survey of the omelette The Editions Sureau presents its new collection of cook books.  The little treatises, which mean to have readers rediscover a food in all its forms: a dash of history, a few famous quotes, a smidgen (...) Nombre de pages : 80
Format : 14 x 22cm cm
ISBN : 978-2-911328-47-3
10.00 €
Little treatise on the omelette Little treatise on the omelette Béatrice Vigot-Lagandré Truly, a complete survey of the omelette The Editions Sureau presents its new collection of cook books.  The little treatises, which mean to have readers rediscover a food in all its forms: a dash of history, a few famous quotes, a smidgen of (...) Nombre de pages : 80
Format : 0 x 0 cm
ISBN : 978-2-36402-000-9
5.99 €
Petit traité de la choucroute Petit traité de la choucroute Martin Fache Pierre-Brice Lebrun Nombre de pages : 160
Format : 14 x 22 cm
ISBN : 978-2-36402-200-3
14.90 €
Petit traité de la confiture Petit traité de la confiture Mireille Gayet Nombre de pages : 128
Format : 14 x 22 cm
ISBN : 978-2-36402-152-5
14.50 €
Petit traité de la confiture (nouvelle édition) Petit traité de la confiture (nouvelle édition) Mireille Gayet Nombre de pages : 128
Format : 0 x 0 cm
ISBN : 978-2-36402-153-2
8.49 €
Little treatise on whole wheat flour Little treatise on whole wheat flour Martine Agrech Flour has undeniably played a major role in the history of humanity, through its most common use: bread, the very symbol of man's food.  But from where did the first wheat seeds come?  How did we know to grind them up?  And how did we end up (...) Nombre de pages : 112
Format : 14 x 22 cm cm
ISBN : 978-2-911328-38-1
14.50 €
Petit traité de la morue Petit traité de la morue Bruno Bertheuil Difficile de savoir qui furent les premiers à transformer le cabillaud. Sans doute les Vikings, qui allaient le pêcher dans la mer du Nord. Il y a plus d’un millénaire, ils faisaient déjà sécher le cabillaud au soleil et au vent du Nord (...) Nombre de pages : 128
Format : 14 x 22 cm
ISBN : 978-2-36402-201-0
15.00 €
Petit traité de la noix Petit traité de la noix Alexandre de Lanoix Nombre de pages : 160
Format : 14 x 22 cm
ISBN : 978-2-36402-187-7
14.90 €
Petit traité de la pizza Petit traité de la pizza Valérie Gaudant Olivier Gaudant Nombre de pages : 160
Format : 14 x 22 cm
ISBN : 978-2-36402-191-4
18.00 €
Petit traité de la sardine Petit traité de la sardine Mireille Gayet Nombre de pages : 128
Format : 14 x 22 cm
ISBN : 978-2-36402-108-2
17.50 €